Теракти в Туреччині: загинули семеро співробітників служби безпеки - ЗМІ

Теракти в Туреччині: загинули семеро співробітників служби безпеки - ЗМІ

Укрінформ
У Туреччині в результаті двох окремих атак, організованих Робітничою партією Курдистану (РПК), загинули щонайменше семеро співробітників служби безпеки.

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

"Внаслідок нападу РПК у східній провінції Бітліс чотири співробітники служби безпеки були вбиті і сім солдатів отримали поранення”, - йдеться у повідомленні.

Крім цього, зазначається, що у ході зіткнень з курдськими бойовиками поблизу села Назар у цій же провінції був убитий сільський охоронець і отримав поранення один військовий.

Ще одну атаку було скоєно недалеко від селища Гайда, де бойовики РПК підірвали закладений на дорозі саморобний вибуховий пристрій під час проходження військового транспортного засобу. За попередніми даними, в результаті вибуху загинули троє військовослужбовців та ще шестеро дістали поранень.

Як повідомлялося, раніше у турецькій провінції Елязиг в результаті вибуху замінованого автомобіля поряд із поліцейським відділком загинули щонайменше троє людей та понад 100 дістали поранення.

За словами міністра оборони Туреччини Фікрі Ішика, вибух влаштували бойовики Робітничої партії Курдистану.

Крім того, біля відділку поліції в турецькій провінції Ван вибухнув замінований автомобіль, в результаті чого троє людей загинули і близько 40 отримали поранення.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-