Двох американських плавців не випустили з Ріо через справу про грабіж

Двох американських плавців не випустили з Ріо через справу про грабіж

Олімпіада-2016
Укрінформ
Бразильська поліція зняла з рейсу Ріо-де-Жанейро-США двох американських плавців у рамках розслідування їх заяви про грабіж.

Про це повідомляє АР.

«Двоє олімпійських плавців були зняті з їх рейсу з Бразилії в США в середу з ініціативи місцевої влади у зв'язку з розслідуванням заяви про пограбування Раяна Лохте і його товаришів по команді», - йдеться в повідомленні.

Адвокат спортсменів - Гуннара Бентца і Джека Конгера - заявив, що олімпійцям не буде дозволено залишити Бразилію, поки вони не дадуть свідчення слідчим.

Також повідомляється, що сам Лохте встиг повернутися додому в США, водночас як інші три його товариші залишаються в Бразилії.

Як відомо, у неділю американські плавці Раян Лохте, Гуннар Бентц, Джек Конгер і Джиммі Фейга заявили, що вони були пограбовані під загрозою застосування зброї людьми, які представилися поліцейськими, коли спортсмени в таксі поверталися в олімпійське поселення. Однак бразильська поліція поки не знайшла достатньо доказів, щоб підтвердити слова плавців - правоохоронці не змогли знайти ані водія таксі, ані будь-яких свідків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-