РПЦ закликала жінок готуватися до багатодітності і бідності

РПЦ закликала жінок готуватися до багатодітності і бідності

Укрінформ
Патріарша комісія Російської православної церкви (РПЦ) з питань захисту, материнства і дитинства опублікувала рекомендації дівчатам, як вийти заміж і зробити шлюб  успішним з точки зору церкви.

Рекомендації опубліковані на сайті комісії РПЦ.

Перше, до чого повинна готуватися будь-яка православна дівчина, на думку автора рекомендацій, єпископа Орехово-Зуївського Пантелеймона (Шатова), - це мати багато дітей. Також дівчині треба «бути економною, вчитися не витрачати гроші направо і наліво».

Представник РПЦ відзначає, що багатодітна сім'я в Росії приречена знаходитися серед незаможних, тому подібне тренування знадобиться. «Невідомо, чи буде добре оплачувана робота у вашого чоловіка. Якщо у нього буде маленька зарплата або він втратить роботу, доведеться жити у бідності, тому краще заздалегідь до цього готуватися», - пише священнослужитель.

Крім того, православна дівчина має напам'ять вивчити житіє святих і частіше читати Євангеліє. Також варто навчитися готувати: для тренування рекомендується походити у багатодітну сім'ю і готувати там. Нарешті, варто бути активною під час пошуку нареченого. Сам же "пошук" має виражатися в молитвах про те, щоб Бог дав супутника життя. Також слід співати в хорі або вести заняття з дітьми у недільній школі, або організовувати місіонерські походи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-