Трамп пообіцяв співпрацювати з РФ у боротьбі з ісламістами

Трамп пообіцяв співпрацювати з РФ у боротьбі з ісламістами

Укрінформ
У разі перемоги кандидат на посаду президента від Республіканської партії Дональд Трамп співпрацюватиме з Росією щодо боротьби з угрупованням «Ісламська держава» і запровадить «жорстку перевірку» перед тим, як дозволити мігрантам в’їжджати до США.

Про це він сказав 15 серпня під час виступу у штаті Огайо, присвяченому боротьбі з ісламістським екстремізмом, передає «Радіо Свобода».

«Ми можемо не вибрати наших друзів, але ми не можемо не визнавати наших ворогів», – сказав Трамп, додавши при цьому, що також тісно співпрацюватиме з НАТО у питанні боротьби з ісламістами.

Трамп також зазначив, що у разі перемоги серед перших кроків на посаді створить комісію щодо «радикального ісламу» і доручить Державному департаменту створити список регіонів, з яких не буде дозволено іммігрувати до США.

Раніше 15 серпня соратники кандидата на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон звинуватили Дональда Трампа у «пропутінській позиції». Вони заявили також, що стратег Трампа Пол Манафорт має відкрити свої зв’язки з «Росією чи прокремлівськими організаціями».

Нагадаємо: 14 серпня видання The New York Times повідомило, що Національне антикорупційне бюро України досліджує бухгалтерські книги Партії регіонів як можливий доказ широко розповсюдженої корупції за президентства Віктора Януковича.

У цих документах, за даними видання, прізвище Манафорта, який був стратегом Януковича, згадане 22 рази і, ймовірно, задокументовано платежі на 12,7 мільйона доларів в період між 2007 і 2012 роками.

Манафорт вже спростував інформацію про отримання прихованих грошових виплат із бюджету Партії регіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-