У Таїланді знайшли ще три вибухові пристрої

У Таїланді знайшли ще три вибухові пристрої

Укрінформ
Поліція Таїланду за вихідні виявила та знешкодила п’ять вибухових пристроїв, які вчасно не детонували.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на МВС країни та місцеву поліцію.

"У неділю було виявлено два вибухових пристрої в блоках живлення мобільних телефонів на ринку курорту Хуахін. Команда саперів знешкодила обидва", - йдеться у повідомленні МВС.

Місцеві правоохоронці вважають, що пристрої знаходилися там із середи.

Іще одна бомба була знайдена та знешкоджена на острові Пхукет. За інформацією поліції, вибухівка мала спрацювати о 3 ранку за місцевим часом у п’ятницю.

Раніше повідомлялося, що поліція виявила два вибухових пристрої в провінції Пхангнга на півдні Таїланду. Вони були закладені неподалік від місцевого ринку, популярного як у туристів, так і у місцевих жителів.

За словами правоохоронців, серія вибухів та підпалів у четвер і п’ятницю у туристичних районах на півдні країни була організована однією людиною.

Нагадаємо, у Таїланді 11 і 12 серпня сталися 13 вибухів. В результаті атак чотири людини загинули, 35 отримали поранення. Серед постраждалих 10 туристів з європейських країн. Під ударом опинилися такі великі туристичні центри, як Пхукет і Хуахін, а також провінції Транг, Сураттхані, Пхангнга, Чумпхон. Серія підпалів також зафіксована в провінціях Крабі і Накхонсітхаммарат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-