Петицію проти

Петицію проти "пакету Ярової" підтримали понад 100 тисяч росіян

Укрінформ
Петиція за скасування антитерористичного "пакету Ярової" на сайті Російської громадської ініціативи вже набрала більше 100 тисяч голосів, необхідних для скликання експертної ради при міністрі щодо проектів федерального рівня.

Про це повідомляють РІА Новості.

"Противники закону розмістили на сайті РГІ прохання про його скасування, "так як даний закон вимагає величезних грошей, може призвести до банкрутства багатьох інтернет-компаній і знизити дохід держави від одержуваних від них податків", - йдеться в петиції. Петиція "Скасувати закон Ярової" була розміщена на сайті РГІ 7 липня і всього за місяць набрала мінімально необхідну кількість голосів", - йдеться в повідомленні.

З 2013 року на сайті РГІ "бар'єр" у 100 тисяч підписів подолали всього 12 законів.

Нагадаємо, у червні Держдума і Рада Федерації схвалила "антитерористичний пакет" поправок, які, зокрема, зобов'язують операторів зв'язку зберігати листування і переговори користувачів протягом півроку.

Інший закон пакету вводить кримінальну відповідальність за міжнародний терористичний акт і покарання за публічні заклики до насильницького повалення влади і напади на посольства. Також вводиться новий склад злочину: неповідомлення про злочин терористичної спрямованості. Путін підписав "пакет Ярової" 7 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-