На курортах Таїланду сталися нові теракти: є загиблі

На курортах Таїланду сталися нові теракти: є загиблі

Укрінформ
У південній частині Таїланду на популярних курортах Сураттхані і Пхукеті сталися нові вибухи, жертвою яких стала щонайменше одна людина, ще кілька людей були поранені.

Про це повідомляє BBC.

"За даними місцевої преси, в Сураттхані вибуховий пристрій було закладено біля відділення поліції. Ще два вибухи прогриміли на острові Пхукет", - йдеться в повідомленні.

Менше доби тому на інших курортах Таїланду вибухнули ще кілька бомб, які забрали життя щонайменше трьох людей, декілька десятків отримали поранення.

Тоді поліція повідомила, що на курорті Хуахін вибухові пристрої були закладені в квіткові клумби на відстані 50 метрів один від одного і були приведені в дію за допомогою мобільних телефонів з інтервалом у півгодини. Серед поранених - кілька іноземних туристів, у тому числі кілька британців.

Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за серію вибухів.

"Під підозрою в першу чергу опинилися угруповання сепаратистів, які чинять збройний опір тайської армії в трьох південних провінціях країни. Вибухи можуть бути також приурочені до свята - в п'ятницю в Таїланді відзначають день народження королеви Сірікіт", - зазначає BBC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-