Росія відмовляється від

Росія відмовляється від "нормандського" формату

Укрінформ
Росія не братиме участі в переговорах, поки "Київ не відмовиться від політики терору і провокацій".

Про це йдеться в повідомленні російського МЗС.

"Як зазначив президент Путін 10 серпня, в нинішніх умовах і доти, доки ми не побачимо жодних реальних позитивних зрушень з боку Києва, його відмови від політики терору і провокацій, навряд чи має сенс проводити зустрічі в "нормандському форматі", тим більше на початку вересня в Пекіні, про що ще недавно просив П.О. Порошенко", - йдеться в заяві.

Нагадаємо: 10 серпня ФСБ Росії заявила, що запобігла скоєнню терактів в окупованому Криму на «критично важливих об’єктах інфраструктури і життєзабезпечення півострова», в підготовці яких звинуватила Головне управління розвідки Міноборони, затриманий один із нібито організаторів «диверсії». В Адміністрації президента України цю заяву спростували і зазначили, що жодного співробітника розвідки на півострові не було затримано.

Поліція України відкрила кримінальне провадження за фактом викрадення Євгена Панова за зверненням його родичів. Як повідомляє прес-служба МВС, слідчі кваліфікували цей факт за статтею 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-