Трамп розповів про свою економічну програму

Трамп розповів про свою економічну програму

Укрінформ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп в економічному клубі Детройта закликав до кардинальних заходів для стимуляції економіки США, запропонувавши знизити податки і підвищити доходи середнього класу.

Про це пише "Голос Америки".

"Я хочу дати імпульс Америці, і я це зроблю... Я збираюся сильно скоротити регулювання. Я хочу, щоб багатство залишалося в Америці. Ми конкуруємо з усім світом, і я хочу, щоб Америка перемогла", - заявив Трамп.

Його висловлювання про намір скоротити податки для корпорацій з 39% до 15% і спростити оподаткування для простих громадян в разі, якщо він стане президентом, викликали гучну підтримку з боку бізнес-спільноти.

У своєму виступі Трамп піддав критиці торгові угоди США, включаючи Транс-Тихоокеанське партнерство (ТТП) за участі 12 країн. Він піддав сумніву заяви кандидата в президенти США від демократів Гілларі Клінтон про відмову від ТТП, заявивши, що в кінці кінців вона підтримає партнерство.

Трамп також закликав до мораторію на нові державні регуляції, відродженню проекту будівництва нафтопроводу з Канади через центральні американські штати та ліквідації податку на велику нерухомість у разі смерті її багатих власників.

Як раніше повідомляло агентство, кандидат у президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон випереджає свого основного конкурента, республіканця Дональда Трампа, на 8%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-