Двом

Двом "гетеборзьким стрілкам" дали довічне

Укрінформ
У Швеції двох чоловіків, які минулого року брали участь у стрілянині в ресторані Гетеборга, засудили до довічного ув'язнення.

Про це повідомляє The Local.

«Двох чоловіків, які брали участь в одній з найгучніших у Швеції за останні роки стрілянині, засуджено до довічного тюремного ув'язнення», - зазначається в повідомленні.

У вбивстві було звинувачено п'ятьох чоловіків, але довічний вирок отримали лише 28-річний Адам Абдулахі та 25-річний Ахмед Варсаме. Інші троє були засуджені до 14 років ув'язнення, оскільки на момент скоєння злочину їм було менше 21 року.

Ще троє, віком від 19 до 22 років, були визнані винними в пособництві. Одного з них було засуджено до 14 років позбавлення волі, другого - до десяти років, а третій отримав сім років.

Як зазначає видання, судовий процес був довгим і складним, оскільки прокурорам було необхідно визначити, хто з обвинувачених за які дії відповідав.

Як повідомлялося, 18 березня минулого року двоє невідомих у масках відкрили вогонь з автоматів Калашникова по відвідувачах ресторану шведського міста Гетеборг, у результаті чого двоє людей загинуло і вісім отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-