На мітинг у Стамбулі прибули керівники держави, Ердоган - на вертольоті

На мітинг у Стамбулі прибули керівники держави, Ердоган - на вертольоті

Укрінформ
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган на вертольоті прибув в район проведення мітингу за демократію і шахідів» в район Єнікапи в Стамбулі.

Про це повідомляє турецьке інформаційне агентство.

"Ердоган прибув до району проведення акції, організованої за підтримки губернатора і муніципалітету Стамбула, на вертольоті. Главу держави супроводжує його дружина Еміне Ердоган. Президент вітав громадян, присутніх на площі", - йдеться у повідомленні.

На масштабний мітинг, на який вже зібралися мільйони людей, прибули також глава Партії справедливості і розвитку, прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим з дружиною.

У мітингу беруть участь також попередній президент Туреччини Абдулла Гюль, колишній прем'єр-міністр Ахмет Давутоглу, начальник Генштабу ЗС Туреччини, генерал Хулусі Акар і глава Управління у справах релігій Туреччини Мехмет Гормез, голова Великих національних зборів (парламент) Туреччини Ісмаїл Кахраман, а також лідери партій.

Тисячі громадян з прапорами Туреччини в руках продовжують прямувати у район Єнікапи, прагнучи особисто брати участь у цьому «історичному дні».

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у Стамбулі відбудеться «Мітинг за демократію і шахідів», на який людей закликали офіційні лідери. Прохід на захід здійснюється через 165 рамок металодетекторів. Місце проведення мітингу площу Єнікапи патрулюватимуть поліцейські вертольоти. Телеканал TRT організовує семимовну пряму трансляцію.

Фото: haqqin.az

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-