У Барселоні на гарячому взяли п'ятьох грабіжників із

У Барселоні на гарячому взяли п'ятьох грабіжників із "Рожевих пантер"

Укрінформ
У Барселоні поліція арештувала п'ятьох імовірних членів відомої банди грабіжників коштовностей "Рожеві пантери".

Про це повідомляє АР

"Іспанська поліція в Барселоні заявила про арешт п'ятьох імовірних членів Рожевої пантери, пресловутої банди крадіїв коштовного каменю", - йдеться у повідомленні.

Усі п'ятеро мають сербське походження. Поліція спіймала їх у п'ятницю, коли злодії намагалися втекти після пограбування ювеліра на висококласній торговельній вулиці в Барселоні.

Як розповідають поліцейські, перш ніж бути спійманими, злодії менш ніж за хвилину встигли вкрасти ювелірних виробів на суму 400 тисяч євро.

За інформацією видання, арешти пройшли по наводці німецької поліції, яка повідомила іспанським колегам про те, що один із злодіїв покинув Бєлград і вирушив до Барселони.

Як відомо, банда отримала свою назву після одного з пограбувань у Лондоні в 2003 році, коли злодій заховав алмаз у баночці косметичного крему, як сталося в одній із сцен фільму "Рожева пантера (1963)".

За оцінками Інтерполу, під час збройних пограбувань у період між 1999 і 2015 рр. банда вчинила 380 збройних нальотів і викрала ювелірні прикраси на суму понад 334 мільйони євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-