Генерал, якому закидають участь у наркотрафіку, очолив МВС Венесуели

Генерал, якому закидають участь у наркотрафіку, очолив МВС Венесуели

Укрінформ
На посаду міністра внутрішніх справ Венесуели призначений генерал армії Нестор Ревероль, якого США звинувачують у контрабанді наркотиків.

Про призначення повідомив президент Ніколас Мадуро у своїй щотижневій телепрограмі "На зв'язку з Мадуро", інформує ВВС Україна.

 "Я цілком підтримую (Ревероля. - Ред.). Він став ціллю нападів американської імперії", - заявив президент.

Як зазначається, у понеділок Реверолю та ще одному чиновнику Федеральна служба боротьби з наркотиками США висунула звинувачення в сприянні наркоторговцям. Однак Мадуро це не бентежить - президент заявив, що "на посту прем'єр-міністра він (Ревероль. - Ред.) побив світовий рекорд за кількістю затриманих наркоторговців, тому вони хочуть, щоб він за це заплатив".

За версією США, Ревероль та Едільберто Моліна у період між 2008 і 2010 роком брали хабарі у наркокартелів, попереджаючи їх про майбутні рейди. Також США стверджують, що генерал організовував звільнення затриманих наркоторговців і повернення вилучених партій наркотиків.

Нагадаємо, що Ревероль вже обіймав посаду міністра внутрішніх справ за правління Уго Чавеса. Крім того, у минулому він очолював Національне агентство з боротьби з наркотрафіком та венесуельську гвардію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-