У Туреччині затримали трьох великих бізнесменів

У Туреччині затримали трьох великих бізнесменів

Укрінформ
Турецькі сили безпеки в четвер у рамках розслідування невдалої спроби військового перевороту в країні затримали трьох керівників холдингу "Boydak".

Про це повідомляє Hurriyet Daily News.

“Сили безпеки у провінції Кайсері затримали голову правління холдингу Мустафу Бойдака, а також двох топ-менеджерів – Шюкрю і Халіта Бойдаків”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що затримання відбулися у будинках бізнесменів. Операції проходили в рамках розслідування фінансування діяльності проповідника Фетхуллаха Гюлена в Туреччині, якого Анкара звинувачує в організації невдалої спроби перевороту, організованої 15 липня.

Крім цього, триває робота стосовно затримання колишнього голови правління Хачі Бойдака, а також Ільяса і Бекіра Бойдаків, на арешт яких також було видано ордери.

Холдинг "Boydak" є одним з найбільших в Туреччині. Основні напрямки діяльності компаній: меблева, текстильна, та енергетична промисловості.

Як повідомлялося, у Туреччині за підозрою в причетності до спроби перевороту були затримані та тимчасово відсторонені від посад понад 60 тисяч осіб.

Фото: @Mustafa_Boydak_

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-