Коаліція знищила десятки ракетно-пускових установок ІДІЛ в Іраку

Коаліція знищила десятки ракетно-пускових установок ІДІЛ в Іраку

Укрінформ
Сили Міжнародної коаліції, що протистоять терористичному угрупованню ІДІЛ, впродовж минулої доби знищили десятки ракетно-пускових установок, а також безпілотник, який використовували терористи в районі іракського міста Хіт.

Про це йдеться у щоденному зведенні результатів операцій, оприлюдненому в четвер Пентагоном, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Поруч із населеним пунктом Хіт двома ударами уражено тактичний підрозділ ІДІЛ, знищено передавальну антену, безпілотний літальний апарат, 25 ракетно-пускових установок, дві мінометні системи, дві повних ракетні системи ІДІЛ та бойову позицію терористів", - зазначається в повідомленні.

Загалом, упродовж минулої доби коаліція здійснила 11 ударів пілотованою та безпілотною авіацією по позиціях "Ісламської держави" в районі десяти населених пунктів. У Сирії проведено 14 авіаударів, які зосереджувалися по бойових підрозділах терористів поблизу трьох міст – Абу Камаль, Манбідж і Мара.

Як повідомляв Укрінформ, Міжнародна коаліція діє проти ІДІЛ в Сирії та Іраку в рамках операції "Inherent Resolve" ("Непохитна рішучість" – ред.), яка має на меті ліквідацію терористичного угруповання та загрози, яку воно представляє для цих двох країн, регіону, а також усього  міжнародного співтовариства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-