В Єревані вдалося звільнити із заручників одного лікаря

В Єревані вдалося звільнити із заручників одного лікаря

Укрінформ
В Єревані звільнили одного з лікарів, якого вранці 27 липня було взято в заручники членами збройного угруповання, що захопило поліцейську частину в Єревані.

Про це повідомляє Радіо Свобода із посиланням «Арменпресс».

У будівлі поліції,як і раніше, утримуються двоє лікарів і медсестра, повідомляє Вірменська служба Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода.

У середу 27 липня озброєні люди взяли в заручники співробітників «швидкої допомоги», які прибули надати членам угруповання медичну допомогу.

Під час перестрілки на території поліцейської частини були поранені лідер збройної групи, яка утримує будівлю, Павел Манукян і його син Арам. Ще двоє загарбників – Гагік Єгиазарян і Арам Акопян – здалися.

Троє поранених — Манукян, його син Арам і поліцейський — були перевезені в лікарню. Після цього Павел Манукян оголосив голодування.

17 липня група озброєних людей захопила будівлю полку патрульно-постової служби з вимогами звільнити координатора опозиційної громадянської ініціативи «Установчий парламент» Жирайра Сефіляна. В результаті було убито полковника поліції, четверо поліцейських дістали поранення. Нападники взяли в заручники сім людей і утримували їх майже тиждень.

Після переговорів з владою члени групи звільнили заручників. Збройна група продовжує залишатися на території захопленої будівлі, оточеної поліцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-