Єреванські повстанці взяли в заручники лікарів

Єреванські повстанці взяли в заручники лікарів

Укрінформ
Утримуючі територію полку патрульно-постової служби поліції в Єревані взяли в заручники лікарів, які прибули на місце для надання медичної допомоги пораненим.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу поліції Вірменії.

"Як вже повідомлялося, на території полку, за словами членів збройного угруповання, є двоє поранених. Правоохоронці закликали їх надати можливість для надання медичної допомоги, проте отримували негативну відповідь. Госпіталізувати поранених закликали також їх рідні", - відзначили в поліції.

За її даними, згодом члени угруповання затребували лікарів, повідомивши, що стан поранених важкий.

У поліції пояснили, що направили медиків у захоплену будівлю, а коли ті прибули на місце, радикали взяли лікарів в заручники. Ведуться переговори щодо їхнього звільнення.

Нагадаємо, вранці 17 липня група озброєних осіб захопила будівлю поліції. При цьому вони вбили поліцейського і чотирьох поранили. Радикали вимагали звільнення координатора вірменської опозиційної громадянської ініціативи "Установчий парламент" Жирайра Сефіляна, який перебуває під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї. Члени озброєної групи також вимагають відставки президента та уряду.

Фото: Sputnik/ Асатур Есаянц

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-