Суд США ухвалив угоду між VW і власниками дизельних авто в США

Суд США ухвалив угоду між VW і власниками дизельних авто в США

Укрінформ
Федеральний суд США ухвалив рішення прийняти в попередньому порядку угоду між німецькою компанією-автовиробником Volkswagen і власниками автомобілів з дизельними двигунами, які фігурували в так званому "дизельному скандалі".

Про це пише у вівторок впливове американське видання The Wall Street Journal

"Федеральний суддя у вівторок попередньо затвердив угоду на суму $14,7 млрд між компанією Volkswagen AG і американськими власниками дизельних транспортних засобів, зробивши можливим для компанії реалізовувати цей план далі і покласти край скандалу з вихлопними викидами", - наголошується в публікації.

За умовами документа, водіям 475 тис. дизельних автомобілів з двох-літровим двигуном буде пропонуватися компенсація плюс можливість викупу або приведення автомобілів до стандартів викидів в США.

Як повідомлялося раніше, німецький автовиробник Volkswagen у вересні визнав факт устаткування деяких видів дизельних авто програмним забезпеченням, яке змінювало показники шкідливих викидів в атмосферу.

За словами одного з адвокатів автовиробника, угода дозволяє компанії Volkswagen "перегорнути сторінку і почати виправляти речі в Сполучених Штатах".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-