Трамп випереджає Клінтон на 3%

Трамп випереджає Клінтон на 3%

Опитування
Укрінформ
Американські виборці надають перевагу кандидату у президенти США від республіканців Дональду Трампу над представницею демократів Хілларі Клінтон.

Такими є результати опитування CNN/ORC, повідомляє "Європейська правда".

"Це найкращий результат Трампа починаючи з вересня 2015 року – він має 44% в порівнянні з 39% у кандидата від Демократичної партії Хілларі Клінтон, 9% у кандидата від Лібертаріанської партії Гері Джонсона і 3% кандидата від "зелених" Джил Стейн", - йдеться в публікації.

В опитуванні, де представлені лише два кандидати, Дональд Трамп набирає 48%, а Хілларі Клінтон – 45%.

Як зазначається, Трамп наростив популярність за рахунок голосів незалежних виборців, які не асоціюють себе з певною партією – тепер його підтримують 46% "незалежни" проти 31%, який висловлювався на його підтримку до конвенту Республіканської партії, на якому його офіційно оголосили кандидатом у президенти США.

Натомість Клінтон утратила підтримку "незалежних" - з 34% до 28%.

Як зазначають соціологи, після конвенту у Клівленді рейтинг Трампа зріс відразу на 6 процентних пунктів. І, як пише CNN, такого значного зростання рейтингів не спостерігалося з виборів 2000 року, коли і Джордж Буш, і Ел Гор після конвентів наростили свою підтримку на 8%.

Конвент Демократичної партії відкривається 25 липня. Очікується, що на ньому Хілларі Клінтон офіційно стане кандидатом у президенти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-