У Вірменії - нові арешти

У Вірменії - нові арешти

Укрінформ
Служба національної безпеки Вірменії затримала групу пособників радикалів, які захопили будівлю полку патрульно-постової служби у Єревані.

Про це повідомили в прес-службі відомства.

"В рамках порушеної за даним випадком кримінальної справи були здійснені нові затримання і розкрита ще одна група людей, що надають злочинне пособництво збройній групі", - йдеться у повідомленні.

Так, за отриманими даними, вантажівка, яка використовувалася під час захоплення території полку ППС, була відібрана у громадянина під загрозою розправи з членами його сім'ї. З'ясувалося, що члени озброєної групи підбивали своїх прихильників озброїтися коктейлями Молотова і прорвати поліцейський ланцюг, аби забрати захоплену ними зброю.

Відомство також попереджає, що персоналізовані й інші особи, що мають наміри сприяти збройній групі: вони зараз знаходяться під наглядом органів СНБ Вірменії.

"СНБ Вірменії впевнена, що поки є можливість для мирного вирішення цієї ситуації і закликає всіх членів озброєної групи припинити свою злочинну діяльність, скласти зброю і здатися владі. Часу залишилося мало, але він поки є", - наголосили у відомстві.

Фото: Sputnik/ Асатур Есаянц

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-