Молдова просить у НАТО підтримки для себе, України та Грузії

Молдова просить у НАТО підтримки для себе, України та Грузії

Укрінформ
Міністр оборони Республіки Молдова Анатол Шалару вважає, що без підтримки НАТО Україна, Грузія і Молдова не зможуть протистояти "гібридній війні" і спробам дестабілізації ситуації у Східній Європі.

Про це він заявив в Одесі під час церемонії початку активної фази навчань "Sea Breeze 2016", повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"Співпраця між державами-членами НАТО та їх партнерами зі Східної Європи є абсолютною необхідністю. Без підтримки НАТО Україна, Грузія і Молдова не зможуть протистояти "гібридній війні" і спробам дестабілізації ситуації у Східній Європі", - заявив Шалару.

Під час візиту в Україну керівник оборонного відомства Молдови обговорив з міністром оборони України Степаном Полтораком регіональну ситуацію та питання поглиблення співробітництва між двома країнами у військовій сфері.

Шалару подякував своєму українському колезі за можливість участі молдавських військовослужбовців у навчаннях "Sea Breeze", наголосивши, що це слугує прикладом взаємодії між державами-членами Альянсу та їх партнерами.

У навчаннях "Sea Breeze", разом з військовослужбовцями інших країн, беруть участь 40 військовослужбовців Національної армії Молдови, а також військова техніка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-