У Москві не знайшлося місця для мітингу проти

У Москві не знайшлося місця для мітингу проти "пакету Ярової"

Укрінформ
Уряд Москви відмовився погоджувати мітинг проти пакета "антитерористичних поправок" на площі Яузьких Воріт.

Про це написав у Фейсбуці політик Леонід Волков.

"Як би і смішно говорити про "нове дно", але ось воно... Ми: "Хочемо провести мітинг проти "пакета Ярової". Мерія: "Так, будь ласка, площа Яузькі Ворота". Ми: "Добре, ми згодні". Мерія: "Не можна, там зайнято", - іронізує Волков.

Спочатку заявники акції планували провести акцію на захист 23 і 24 статей Конституції РФ за свободу інтернету 26 липня на Слов'янській площі в Москві. Але потім погодилися і на варіант, запропонований мерією.

Як повідомлялося, пакет "антитерористичних поправок", запропонований депутатом Іриною Яровою і сенатором Віктором Озеровим, був прийнятий Держдумою і Радою Федерації наприкінці червня. 7 липня пакет "антитерористичних поправок" підписав президент РФ Володимир Путін. Пакет "антитерористичних поправок", серед іншого, зобов'язує операторів зв'язку та інтернет-провайдерів зберігати користувацькі дані протягом шести місяців, а також вводить нові статті і пункти статтею до Кримінального кодексу. Зокрема, недоносительство стає кримінальним злочином, а покарання за екстремізм посилюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-