Під судом у справі Нємцова пройшли одиночні пікети

Під судом у справі Нємцова пройшли одиночні пікети

Укрінформ
Біля Московського окружного військового суду, де почалися слухання у справі про вбивство Бориса Нємцова, відбулися поодинокі пікети з вимогами знайти організаторів і замовників злочину.

Про це повідомляє в Твітері заборонений в РФ інформпортал Грани.ру.

Біля будівлі Московського окружного військового суду, де 25 липня почалися попередні слухання у справі про вбивство Бориса Нємцова, відбулися поодинокі пікети. Їх учасники зажадали знайти організаторів і замовників цього злочину, а також допитати главу Чечні Рамзана Кадирова.

Перед судом у цій справі постануть лише ймовірні виконавці злочину Заур Дадаєв, Хамзат Бахаєв Хамзата, Темірлан Ескерханов, Анзор Губашев і Шадід Губашев. Справа відносно організаторів і замовників вбивства виділена в окреме провадження.

Як повідомлялося, згідно з офіційною версію слідства, за вбивство Нємцова виконавці повинні були отримати не «менше 15 млн рублів». Заплатив їм ймовірний організатор злочину - Руслан Мухутдінов, який працював шофером заступника начальника батальйону «Север» Руслана Геремєєва. Мухутдінова оголошено в розшук, його справа була виділена в окреме провадження. Геремєєва слідчі хотіли допитати, проте «не змогли встановити його місцезнаходження».

Як і передбачалося, судовий процес по вбивству опозиційного політика Бориса Нємцова проходитиме за участю колегії присяжних.

Фото: twitter.com/GraniTweet

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-