Стрілянина в Мюнхені: кількість потерпілих збільшилася

Стрілянина в Мюнхені: кількість потерпілих збільшилася

Укрінформ
Серед 35 потерпілих є люди, що отримали травми внаслідок паніки в інших районах Мюнхена.

 Про це повідомляє Німецька хвиля.

"Кількість потерпілих через стрілянину в Мюнхені, скоєну 22 липня, зросла. На даний момент можна говорити про 35 поранених чи травмованих, заявив у неділю, 24 липня, речник баварського земельного управління кримінальної поліції", - повідомляє агентство dpa.

Тобто, серед 35 потерпілих - і ті, хто отримав травми внаслідок паніки в інших районах Мюнхена, головне - у центрі міста. За його словами, десятьох осіб і досі вважають важкопораненими.

У парламенті Баварії пройде жалобна церемонія за жертвами Мюнхена

Нагадаємо, що 18-річний громадянин Німеччини та Ірану зчинив стрілянину 22 липня у столиці Баварії, внаслідок якої вбив дев'ять осіб та поранив 16. Після нападу він застрілився.

Більшість жертв нападника - молодь та підлітки, п'ятьом з них було 14 чи 15 років. Міністр закордонних справ Туреччини Мевлут Чавушоглу підтвердив, що серед загиблих - троє турків, повідомила держагенція Anadolu. Президент Косова Хашим Тачі повідомив про смерть у нападі трьох косоварів - етнічних албанців та оголосив національну жалобу. За даними МЗС Греції, серед жертв також один грек.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-