Європейські експерти допомагають Молдові в реалізації Угоди про асоціацію

Європейські експерти допомагають Молдові в реалізації Угоди про асоціацію

Укрінформ
Група експертів Європейської комісії перебуває в Кишиневі для надання допомоги молдавському уряду в реалізації реформ та імплементації Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

"Ми задоволені тим, що нам допомагає високопрофесійна команда експертів. Нам потрібна ваша підтримка у зміцненні інститутів влади в Молдові та проведенні реформ в суворій відповідності з європейськими стандартами", - наголосив на зустрічі з експертами прем'єр-міністр Молдови Павло Філіпп.

Він заявив, що відкритий для конструктивного діалогу з питання покращення ситуації в окремих державних інститутах, подякувавши експертній групі за надану допомогу.

Голова делегації Європейського союзу в Кишиневі Піркка Тапіола висловив задоволення реформами, які проводяться у Молдові, закликавши уряд до продовження імплементації Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

У рамках проекту "Місія Європейського союзу з надання допомоги Республіці Молдова у проведенні публічних політик" у Кишиневі працюють 26 європейських експертів.

Безпосередньо при прем'єр-міністру Молдови працюють 5 європейських консультантів у сфері правосуддя, прозорості та комунікації, публічної адміністрації, банківського сектора і в галузі боротьби з корупцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-