В Єревані звільнили двох заручників-поліцейських

В Єревані звільнили двох заручників-поліцейських

Укрінформ
Озброєне угруповання, яке захопило будівлю відділення поліції в Єревані, погодилося звільнити двох заручників.

Про це повідомляє PanARMENIAN.Net.

Домовленість була досягнута на зустрічі члена збройної групи Варужана Аветисяна з директором РНБ Вірменії Георгієм Кутояном, умовою звільнення стало відкриття в захопленому будинку корпункту, зазначає Galatv.am.

«Після обговорень, вирішили зробити ще один жест доброї волі і до відкриття медіа-центру звільнити двох молодих поліцейських... Ми кличемо представників ЗМІ з наступними умовами: ми домовляємося з представниками засобів масової інформації, вони приходять, поліцейські забезпечують їм вільний прохід.

Чергування пропонуємо зробити цілодобовим. Першими пропонуємо відкрити свій пункт Galatv.am. Двох поліцейських звільняємо зараз, а двох інших після відкриття корпункту», - сказав Варужан Аветисян.

Як повідомлялося, вранці 17 липня група озброєних осіб, що називає себе «Сасна црер» (Несамовиті з Сасуна), захопила будівлю відділення поліції на околиці Єревана. Радикали вимагають звільнити учасника карабаської війни Жирайра Сефіляна, який перебуває під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні та зберіганні зброї. У числі заручників - заступник начальника поліції Вірменії Вартан Єгіазарян і заступник начальника поліції Єревана Валерій Осипян, які прибули у відділення поліції для переговорів.

Із 18 липня в Єревані проходять акції протесту на підтримку членів озброєної групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-