Гілларі Клінтон визначилася з кандидатурою віце-президента

Гілларі Клінтон визначилася з кандидатурою віце-президента

Укрінформ
Переможець демократичних праймеріз на президентських виборах у США Гілларі Клінтон оголосила про вибір сенатора від штату Вірджинія Тіма Кейна віце-президентом у своїй команді.

Про це вона написала на своїй офіційній сторінці у Твіттері, передає власний кореспондент Укрінформу.

"З великою радістю проголошую свого віце-президента Тіма Кейна, людину, яка присвятила своє життя боротьбі за інших", - написала кандидат на посаду глави Білого дома від Демократичної партії.

В іншому дописі, який супроводжується відеороликом, Клінтон назвала Кейна "невпинним оптимістом", який вважає, що немає проблем, які неможна розв'язати, якщо працювати над цим.

Як повідомлялося раніше, на посаду віце-президента у стані демократів претендували сенатор від штату Вірджинія Тімоті Кейн, нинішній міністр сільського господарства США Том Вілсак і сенатор від Нью-Джерсі Корі Букер. При цьому Кейн вважався найбільш вірогідним претендентом.

Зазвичай кандидатура віце-президента у виборчій кампанії у США оголошується на офіційних заходах, наприклад під час зустрічі з електоратом, на спеціально організованій прес-конференції або брифінгу. Не виключено, що такий захід може відбутися в суботу, 23 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-