Керрі поговорив про Україну з новим главою МЗС Британії

Керрі поговорив про Україну з новим главою МЗС Британії

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі під час візиту до Лондона провів зустріч з міністром закордонних справ Великої Британії Борисом Джонсоном, під час якої сторони обмінялися думками про економічну ситуацію в Україні, російську агресію та процес імплементації Мінських домовленостей.

Про це зазначив сам глава американського Держдепу під час прес-конференції за результатами зустрічі в Лондоні, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми обмінялися ідеям щодо реформ, які є необхідними Україні, а також що ми можемо зробити для повної імплементації Мінських домовленостей та що необхідно зробити як російській стороні, так і українській для просування мінського процесу... Ми маємо твердий намір зробити це", - наголосив глава Держдепартаменту США.

Крім того, за словами Керрі, під час його діалогу з главою британського зовнішньополітичного відомства йшлося про боротьбу з ІДІЛ в Іраку, Сирії, Лівії та інших країнах, про ситуацію на Близькому сході, останні події в Туреччині, а також про іранську ядерну програму та Паризьку кліматичну угоду.

Як уточнили в Державному департаменті США, під час візиту Джона Керрі до Лондона заплановані його зустрічі з новим прем'єр-міністром Великобританії, а також з міністрами закордонних справ Франції, Німеччини, Італії й верховним представником ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки "з метою обговорення цілого ряду питань".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-