Серед єреванських заручників - двоє високих поліцейських чинів

Серед єреванських заручників - двоє високих поліцейських чинів

Укрінформ
Група озброєних людей, які захопили будівлю поліції в Єревані, звільнила зранку двох заручників.

Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на Службу національної безпеки (СНБ) Вірменії.

"В результаті тривалих переговорів у ніч на 18 липня вдалося звільнити одного поліцейського, а також водія автомобіля швидкої допомоги", - заявили в СНБ.

У заручниках залишаються чотири особи, в тому числі заступник начальника поліції Вірменії Вардан Єгіазарян і заступник начальника поліції Єревана Валерій Осипян. У РНБ Вірменії закликали членів озброєної групи утриматися від дій, які можуть призвести до нових жертв і тяжких наслідків, і припинити збройний опір.

Як повідомлялося, група озброєних людей захопила відділ поліції в Єревані вранці 17 липня. В результаті нападу загинув полковник поліції Артур Ваноян, ще троє поліцейських отримали поранення. Спочатку в заручниках опинилися вісім осіб, вдень 17 липня двох з них зміг звільнити спецназ.

Напад на приміщення поліції влаштували прихильники руху «Установчий парламент». Вони, в числі іншого, зажадали відставки президента Вірменії Сержа Саргсяна і звільнення політв'язнів, у тому числі одного з лідерів руху Жірайра Сефіляна, заарештованого в червні за незаконне зберігання зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-