Прем'єр-міністр Туреччини: Сьогодні розпочинається нова ера

Прем'єр-міністр Туреччини: Сьогодні розпочинається нова ера

Укрінформ
У Туреччині після проваленої спроби військового перевороту розпочнеться нова ера.

Про це заявив прем'єр-міністр країни Біналі Йилдирим, виступаючи на позачерговому засіданні Генеральної асамблеї Великих національних зборів Туреччини, пише Анадолу.

«Сьогодні розпочинається нова ера. Впевнений, що після подій, які сталися минулої ночі, розпочнеться новий період... Сьогодні - день надій, пробуджених після цих трагічних подій. Ті, хто хотів завдати удару по народу, самі зазнали удару. Відтепер 15 липня стане днем демократії. Це свято демократії, з яким я вас і вітаю», - наголосив глава уряду.

За його словами, сьогоднішній день став днем єднання сердець 79 мільйонів громадян, які пройшли через важке випробування. У цей день усі політичні партії, у тому числі Партія справедливості і розвитку, Республіканська народна партія, Партія націоналістичного руху і Народно-демократична партія, партії, які не входять у парламент, одностайно заявили: «Ні перевороту!», виступивши на захист демократії, підкреслив Йилдирим.

"Завдяки такому духу ми переможемо тероризм і залікуємо рани. Цим духом єдності ми, з дозволу Всевишнього, піднесемо Туреччину до рівня сучасної цивілізації", - заявив він.

Фото: Анадолу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-