У Москві на переговорах Керрі і Лаврова обговорювали виконання Мінських угод

У Москві на переговорах Керрі і Лаврова обговорювали виконання Мінських угод

Укрінформ
У Москві завершилися багатогодинні переговори держсекретаря США Джона Керрі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим; обговорення Мінських угод було одним з головних пунктів перемовин.

Про це повідомляє ТАСС.

«У нас був дуже насичений порядок денний. Ми обговорили двосторонні відносини, ситуацію з виконанням мінських угод та врегулюванням кризи на Україні, ситуацію в Ємені, близькосхідне врегулювання», - сказав Керрі.

За словами держсекретаря, сторони досить докладно обговорили врегулювання кризи в Нагірному Карабасі і зроблять все необхідне для вирішення і цієї проблеми. Сторони також домовилися про конкретні кроки щодо Сирії, але не будуть розголошувати, бо хочуть, щоб вони спрацювали, заявив Керрі.

Переговори глав зовнішньополітичних відомств почалися в п'ятницю близько 10:00. Вони тривали безперервно близько шести годин, після чого Лавров і Керрі зробили невелику паузу і вшанували пам'ять жертв теракту в Ніцці в посольстві Франції. Потім делегації продовжили роботу окремо. Кілька годин зустріч знову відновилася, в цілому переговори двох делегацій тривали більше 12 годин.

Як повідомляв Укрінформ, позиція державного секретаря США Джона Керрі по Україні в ході переговорів в Москві залишається послідовною і не передбачає змін у поглядах американської сторони, висловлених раніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-