Війна з ІДІЛ: глава Пентагону збирає міністрів оборони країн коаліції

Війна з ІДІЛ: глава Пентагону збирає міністрів оборони країн коаліції

Укрінформ
Терористичний напад, який стався минулої ночі у Ніцці, а також реагування на загрозу тероризму з боку "Ісламської держави" стануть темами обговорень на зустрічі міністрів оборони країн-членів Коаліції, що протистоїть ІДІЛ.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Пентагону, оприлюдненому за результатами телефонної розмови міністрів оборони США і Франції, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Міністр Картер і міністр Ле Дріан домовилися обговорити терористичну атаку і відповідь на неї наступного тижня у Вашингтоні, коли глава Пентагону збере міністрів оборони країн міжнародної військової коаліції, що протистоїть ІДІЛ", - зазначили в оборонному відомстві США.

Зустріч на рівні глав оборонних відомств країн-членів Коаліції має пройти 20 липня на військово-повітряній базі Ендрюс. Її учасники планували обговорити наступні кроки у військовій кампанії, а також вимоги, необхідні для прискорення поразки ІДІЛ у міжнародній військовій кампанії.

Повідомляється, що розмова між міністрами оборони США і Франції відбулася в п'ятницю вранці. Глава Пентагону Ештон Картер висловив солідарність з Францією та наголосив, що Штати підтримують активізацію спільних зусиль у боротьбі з тероризмом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-