Індія закликає боротися зі спонсорами тероризму

Індія закликає боротися зі спонсорами тероризму

Укрінформ
Індія закликає міжнародну спільноту вжити спільних оперативних заходів проти виконавців та організаторів, фінансистів і спонсорів терористичних акцій на тлі трагедії в Ніцці. 

Про це заявив віце-президент Індії Хамід Ансарі на пленарному засіданні 11 азіатсько-європейського саміту в Улан-Баторі, повідомляє The Indian Express.

«Ми повинні співпрацювати цілеспрямовано, щоб упоратися з цією загрозою. Давайте пообіцяємо сьогодні, що працюватимемо разом для того, щоб викоренити його, вживаючи оперативних заходів проти виконавців й організаторів, фінансистів і спонсорів терору», - сказав Ансарі.

У своєму виступі віні підкреслив, що на сьогодні багато країн стикаються з безпрецедентним рівнем загрози тероризму в усіх його проявах, й останнім прикладом терористичного беззаконня є трагедія у Ніцції.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 14 липня під час святкового салюту на честь взяття Бастілії, велика біла вантажівка на повному ходу врізалася у натовп на Англійській набережній Ніцци, встигнувши проїхати 2 км тротуаром перш, ніж зупинитися. Водій вантажівки був застрелений поліцією на місці події.

За останніми даними, кількість жертв теракту зросла до 84 осіб.

Фото: photodivision.gov.in

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-