Вибух замінованого авто в Неваді: нападник загинув, є поранений

Вибух замінованого авто в Неваді: нападник загинув, є поранений

Укрінформ
Вибух начиненого бомбою автомобіля стався в штаті Невада, США, внаслідок чого нападник загинув на місці, ще одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє інформагентство Reuters.

"Колишній працівник лікарні загинув під час інциденту, коли бомба, яку він мав у своєму автомобілі, вибухнула у фермерському містечку в східній частині штату Невада", - зазначається в повідомленні.

Вибух описується як потужний. Так, за словами очевидців, на його місці залишилась воронка глибиною близько в один метр.

При цьому повідомляється про другий зарядний пристрій, який спрацював у будинку поруч, але не викликав серйозних поранень.

Вибухи прогриміли в середу близько 20-ї години за місцевим часом, хоча повідомлення про них у ЗМІ з'явилися ввечері четверга. Інцидент стався в общині Панака, яка розташовується приблизно в 250 км на північний схід від Лас-Вегаса.

Офіс окружного шерифа офіційно підтвердив загибель однієї людини, а також отримання травм, які "є не становлять загрози для здоров'я", іншою особою. Пораненим виявився хлопчик, який в момент вибуху проїжджав неподалік на велосипеді. Його зачепило уламками, після чого він був госпіталізований, а згодом виписаний додому.

Мотиви інциденту встановлюються, однак, за попередньою інформацією, відомо, що нападник міг вчинити це з метою нанесення шкоди конкретній родині, що проживала в тому районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-