Клінтон втрачає позиції у трьох штатах - ЗМІ

Клінтон втрачає позиції у трьох штатах - ЗМІ

Укрінформ
Кандидат у президенти США від демократичної партії Гілларі Клінтон втратила переможні електоральні позиції перед республіканцем Дональдом Трампом, принаймні в трьох американських штатах.

Про це зазначає в середу американське центральне видання USA Today.

"Трамп або трохи випереджає, або має нічию в суперництві з кандидаткою від демократів Гілларі Клінтон на трьох ключових полях бою", - зазначає видання, посилаючись на останні результати соцопитувань Університету Куінніпіак, оприлюднених в середу.

Зокрема, як підкреслює газета, у штаті Флорида Трамп отримав перевагу над Клінтон з результатом 42% проти 39% (у порівнянні 47%-39% на користь демократки наприкінці червня). Така ж картина – в штаті Огайо, де зараз мільярдера готові підтримати 43% проти 41% (минулого місяця Клінтон перемагала 42%-41). У штаті Пенсильванія рахунок залишається рівним - 41% проти 41%.

При цьому однією з головних поразок демократичного кандидата називається скандал з електронним листуванням Гілларі Клінтон за часів її перебування на посаді державного секретаря.

Водночас, інші опитування показують дещо відмінні результати підтримки кандидатів. Так, соціологічне дослідження NBC News/Wall Street Journal/Marist, проведене в Пенсильванії й оприлюднене також у середу, показало тверду перевагу Клінтон з результатом 45% проти 36%. У Огайо, за результатами соціологів, підтримка між кандидатами рівна – по 39%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-