Uber призупинив свою роботу в Угорщині

Uber призупинив свою роботу в Угорщині

Укрінформ
Міжнародний сервіс із замовлення таксі Uber призупинив свою роботу в Угорщині у зв'язку із законодавчими змінами в країні, які поставили під загрозу арешт його водіїв.

Новий закон дозволяє владі блокувати доступ в Інтернеті до "нелегальних диспетчерських служб", інформує Financial Times.

"Компанія Uber заявила, що призупиняє свою діяльність в Будапешті з 24 липня і що її 1200 водіїв в столиці Угорщини зіткнулися з можливими правовими санкціями, в тому числі з втратою ліцензії, незважаючи на повну оплату податків", - йдеться у повідомленні.

За словами Uber, компанія не була офіційно заборонена в Угорщині, однак нові закони зробили призупинення роботи сервісу неминучим. Як зазначається, закон був представлений у червні урядом прем'єр-міністра країни Віктора Орбана після місяців демонстрацій угорських водіїв таксі.

Як повідомляв Укрінформ, раніше будапештські таксисти влаштували протести проти сервісу Uber та інших мобільних додатків, через які можна викликати машину з водієм для приватних поїздок, вимагаючи заборони їхню діяльність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-