Дощі залили частину Варшави

Дощі залили частину Варшави

Фото
Укрінформ
Сильні буревії і зливи, які прокотилися напередодні та в ніч із вівторка на середу центральною частиною Польщі, призвели до підтоплень, обриву лінії електропередач та часткового руйнування будівель.

Через стихію значно постраждала Варшава, де упродовж кількох годин випала півмісячна норма опадів, інформує власний кореспондент Укрінформу в Польщі.

Зокрема, в результаті шестигодинних опадів значною мірою підтоплено водою вулиці у варшавських районах Віланув, Урсинув та Вавер, було затоплено водою станції метро "Урсинув" та "Стоклоси".

Загалом упродовж двох останніх днів рятувальники в Польщі понад 2 тисячі разів виїжджали для усунення наслідків негоди. Найбільше в результаті стихії постраждали Мазовецьке, Лодзьке і Вармінсько-Мазурське воєводства центру і півночі країни. У цих регіонах буревії зламали сотні дерев, підтопили багато вулиць та автомобільних доріг. Сильний вітер зірвав дахи 170 будинків, зокрема 45 житлових, в результаті чого є постраждалі.

За прогнозом польських синоптиків, негода в середу поступово вщухатиме, а циклон переміщатиметься на схід - у бік території Білорусі.  

Фото: tvn24.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-