Серед постраждалих у залізничній катастрофі в Італії українців немає - МЗС

Серед постраждалих у залізничній катастрофі в Італії українців немає - МЗС

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ України заявили, що, за наявними даними, громадян України не було серед загиблих і травмованих унаслідок залізничної катастрофи на півдні Італії.

Таку інформацію генерального консульства України в Італії повідомила представник консульського відділу МЗС Ореста Старак.

В Італії тим часом повідомляють про 23 загиблих і понад 50 поранених. Принаймні 4 з них перебувають у критичному стані; інші джерела говорять про 18 важко травмованих. Очікують, що число виявлених жертв може зрости.

Нагадаємо: два потяги місцевої залізничної компанії, що з не встановлених причин рухалися назустріч одне одному одноколійною ділянкою залізниці. Вони зіштовхнулися раніше у вівторок в області Апулія на північ від портового міста Барі, між містами Андрія і Коррато.

За повідомленнями, більшість пасажирів складали студенти, які їхали до університету Барі, й подорожні, що прямували до міжнародного летовища в цьому місті.

Місцева влада припускає помилку диспетчера. Слідчі також встановили, що принаймні один із потягів рухався з перевищенням швидкості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-