США сподіваються, що Росія виконає свої обіцянки щодо Сирії

США сподіваються, що Росія виконає свої обіцянки щодо Сирії

Укрінформ
Офіційний Вашингтон має переконання, що під час візиту державного секретаря США Джона Керрі до Москви йому вдасться переконати російське керівництво вплинути на сирійський режим, як це раніше обіцяли в Кремлі.

Про це заявив під час брифінгу у вівторок речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Держсекретар Керрі засмучений тим, що відбувається в Сирії. Ми хочемо побачити реальні зміни в тому, чого добиваємося. І це є причиною того, чому ми їдемо в Москву - побачити, що ці зміни стають можливими, якщо росіяни робитимуть те, що говорять", - зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Він пояснив, що в Вашингтоні очікують від Росії, що вона відіграватиме "більш продуктивну, конструктивну й корисну роль" в плані контролю над діями режиму Башара Асада, щоб домогтися позитивних змін у Сирії.

"Держсекретар переконаний, що прогрес може бути досягнутий. Він переконаний, що росіяни можуть співпрацювати над реальним політичним і мирним рішенням у Сирії", - підкреслив Кірбі.

Речник Держдепу також поінформував, що американська сторона під час переговорів хоче запропонувати варіанти врегулювання ситуації, щоб досягти кращих результатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-