Байден не хоче знов бути віце-президентом США

Байден не хоче знов бути віце-президентом США

Укрінформ
Нинішній віце-президент США Джозеф Байден не має намірів залишатися на цій посаді в адміністрації Гілларі Клінтон, якщо вона переможе на президентських виборах у країні.

Це він сказав в інтерв'ю телеканалу ABC News

"Я не зацікавлений у повторному терміні віце-президента. Я зроблю все, що зможу, щоб допомогти їй виграти, і думаю, що вона переможе. Натомість я пишаюся тим, що протягом восьми років служив як віце-президент, і, на мою думку, цього достатньо", - зауважив Байден.

Віце-президент США також прокоментував суперництво між Гілларі Клінтон і Дональдом Трампом. Відповідаючи на запитання про останні соцопитування, які засвідчили, що більшість американців вважають Трампа більш чесним, ніж Клінтон, Байден підкреслив, що попереду ще довга кампанія, і політичний досвід Гілларі зіграє свою роль.

"Я думаю, що вона впорається з цим під час кампанії", - зазначив Байден, порадивши також людям більш уважно слухати те, що заявляє Трамп.

"Питання в тому, чи є пропозиції Гілларі Клінтон чесними та реальними, і чи позначаться вони докорінно й позитивно на житті переважної більшості американців? А також у тому, чи є чесним та відвертим те, що заявляє Дональд Трамп, і чи здатне це бути конструктивним для розв'язання проблем, які стоять перед Америкою? На цей рахунок, я думаю, стане все ясно в переддень виборів", - зауважив віце-президент США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-