Керрі знову летить в Росію говорити про Україну - Держдеп

Керрі знову летить в Росію говорити про Україну - Держдеп

Укрінформ
Державний секретар США Джон Керрі цього тижня розпочинає велике європейське турне, під час якого відвідає Москву з дводенним візитом з метою обговорення важливих міжнародних питань, у тому числі врегулювання ситуації на сході України.

Про це зазначив під час щоденного брифінгу в понеділок речник Державного департаменту США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ввечері 14 липня він (Джон Керрі – ред.) відправиться до Москви, де розпочне серйозні обговорення з російським керівництвом по Сирії, Україні, Нагірному Карабаху та іншим питанням", - зауважив представник зовнішньополітичного відомства США.

Керрі вилетить до Росії з Парижа, де він перебуватиме два дні на запрошення президента Франсуа Олланда.

Після цього, 15 липня глава Держдепу вилетить до Люксембургу "говорити про широке коло двосторонніх питань", у тому числі трансатлантичних відносин та інших питань, що становлять спільний інтерес.

17-18 липня Керрі перебуватиме в Брюсселі, де зустрінеться з главами закордонних відомств країн Євросоюзу, а також високим представником ЄС Федерікою Могеріні в рамках засідання Ради з питань закордонних справ.

"Вони, звичайно, обговорять ключові пріоритети міжнародної політики в межах континенту", - зауважив Кірбі.

Після Брюсселя, 18-19 липня Керрі вилетить до Лондона, де візьме участь у роботі багатосторонньої зустрічі по Ємену та Сирії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-