Повені в Індії: понад 20 загиблих

Повені в Індії: понад 20 загиблих

Укрінформ
У результаті повеней, викликаних сильною зливою, в Індії загинули щонайменше 22 людини і більш як 17 тисяч були змушені залишити свої домівки.

Про це повідомляє Reuters.

«Через раптові повені, спричинені сильною зливою, загинули щонайменше 22 людини в Індії і більш як 17 тисяч осіб залишили свої домівки", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, 20 тіл загиблих знайшли в центральному штаті Мадх'я-Прадеш, де 70 тисяч осіб залишилися без даху над головою після того, як вода в річці Нармада піднялася до небезпечного рівня.

Сильний дощ також пройшов у багатому на нафту штаті Ассам, де загинули щонайменше двоє осіб і близько 100 тисяч жителів залишили свої домівки, сховавшись на височині.

Індійський Департамент охорони здоров'я почав розподіляти лікарські засоби для попередження спалахів захворювань, які передаються через воду.

«Тисячі людей будуть евакуйовані сьогодні. Ми працюємо в режимі бойової готовності, щоб створити табори з надання допомоги", - повідомили в Міністерстві внутрішніх справ Індії.

За попередніми прогнозами метеорологів, найближчими днями зливи в країні не припиняться.

Як повідомляв Укрінформ, на початку цього місяця в Індії та Пакистані через повені і зсуви, спричинені мусонними зливами, загинули щонайменше 60 осіб. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-