Сутички футбольних хуліганів у Франції: є загиблий

Сутички футбольних хуліганів у Франції: є загиблий

Укрінформ
Літній чоловік загинув у результаті бійки футбольних хуліганів поблизу фан-зони у французькому місті Бельфор (схід країни) напередодні увечері - одразу після завершення другої півфінальної гри між збірними Франції та Німеччини.

Про це повідомляє AFP з посиланням на власні джерела в поліції.

«Одна людина загинула в ніч з четверга на п'ятницю у Бельфорі, ставши жертвою бійки, що сталася біля фан-зони наприкінці півфіналу між Францією і Німеччиною на Євро-2016», - повідомляє агентство.

За даними поліції, бійка спалахнула у четвер опівночі за Києвом на центральній площі міста Бельфор, на відстані 300 метрів від фан-зони, де транслювали півфінал Євро-2016. Чоловік близько 60 років не брав участь у протистоянні футбольних хуліганів, а просто сидів на терасі готелю. Хулігани вдарили його по обличчю чавунним столом. Через 6 годин потерпілий помер, не приходячи до свідомості. Поліція заарештувала двох підозрюваних. Справою займається прокуратура міста.

Інцидент у фан-зоні Бельфора був не єдиним минулого вечора. У Парижі в районі фан-зони біля Тріумфальної арки та трохи згодом на Єлисейських полях також сталися сутички між уболівальниками та поліцією після футбольного матчу. Після зауважень правоохоронців фанати закидали їх феєрверками, пляшками, камінням та іншими предметами. У результаті правоохоронці були змушені застосувати проти фанатів сльозогінний газ. Хулігани почали підпалювати сміттєві контейнери. Загалом правоохоронці затримали близько 100 осіб. Усім підозрюваним висунуто обвинувачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-