Кандидат на крісло Кемерона пообіцяла залишити в країні легальних мігрантів

Кандидат на крісло Кемерона пообіцяла залишити в країні легальних мігрантів

Укрінформ
Один із кандидатів на посаду лідера Консервативної партії та прем'єр міністра Великої Британії молодший міністр енергетики Андреа Лідсом заявила у четвер про гарантії, що усі легальні мігранти, які проживають у Британії на законних підставах зможуть залишитися у країні після виходу із ЄС.

Про це повідомляє Reuters.

"Ми повинні надати упевненість різним групам в нашій країні. Визначеність з питань міграції. Ми хочемо прозорої, але контрольованої міграції, справедливої для тих, хто вже тут і справедливої для всіх талантів по всьому світу", - наголосила Лідсом.

"Люди потребують упевненості, і вони отримають її. Я звертаюся до усіх, хто законно перебуває тут (у Британії - ред.) з тим, що вам будуть раді, якщо ви залишитесь", - підкреслила вона.

Як раніше повідомляв Укрінформ, перший раунд у боротьбі за пост лідера Консервативної партії та прем'єр-міністра Великої Британії виграла Тереза Мей.

Друге місце посіла Андреа Лідсом, заручившись 66 голосами підтримки, третім став Майкл Гоув - 48 голосів, за ним у другий тур пройшов Стівен Крабб - 36 голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-