Американець намагався знищити Google, аби той за ним не стежив

Американець намагався знищити Google, аби той за ним не стежив

Укрінформ
Поліція Каліфорнії (США) заарештувала чоловіка, який, за даними влади, намагався скоїти підпал на території штаб-квартири Google в місті Маунтін-В'ю і стріляв по вікнах будівлі.

Про це повідомляє американський інтернет-портал The Verge.

«Як заявив Рауль Діас співробітникам поліції, він здійснив цей вчинок, оскільки вважав, що Google стежить за ним, і це викликало його невдоволення», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 30-річний житель Каліфорнії Рауль Діас вночі 19 травня кинув пляшку із запальною сумішшю в одну з машин, яка використовувалася для складання карт і була припаркована на стоянці біля штаб-квартири Google. На місці почалася пожежа, проте автомобіль отримав мінімальні пошкодження.

4 червня американець незадовго до півночі стріляв з пістолета по вікнах будинку компанії. Ніхто зі співробітників тоді не постраждав. 10 червня Діас облив бензином і підпалив іншу машину Google, йдеться у повідомленні.

Правоохоронцям вдалося затримали зловмисника 30 червня. Поліція зупинила його машину недалеко від штаб-квартири компанії в Маунтін-В'ю. При собі у нього було виявлено саморобний вибуховий пристрій.

Діас обвинувачується поки тільки у спробі підпалу будівлі компанії. Незабаром йому висунуть й інші обвинувачення. У звільненні під заставу йому відмовлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-