Польща хоче зберегти інтенсивні контакти з Україною

Польща хоче зберегти інтенсивні контакти з Україною

Укрінформ
Під час саміту НАТО відбудеться шість двосторонніх зустрічей президента Польщі Анджея Дуди зі своїми іноземними колегами, зокрема з президентом України Петром Порошенком.

Про це у Варшаві повідомив міністр канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський, інформує власний кореспондент Укрінформу в Польщі.

“Президент Порошенко є постійним співрозмовником президента Анджея Дуди. Це буде чергова зустріч обох лідерів. Ці контакти є дуже інтенсивними і ми хочемо зберегти цю інтенсивність на цьому ж рівні”, - заявив Щерський.

За його словами, крім президента Порошенка Дуда під час варшавського саміту НАТО також проведе переговори з президентом США Бараком Обамою, лідерами Латвії, Афганістану, Азербайджану та прем’єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном.

Нагадаємо: у саміті НАТО, який відбудеться 8-9 липня у Варшаві, візьмуть участь 18 глав держав, 21 глава урядів, 41 міністр закордонних справ та 39 міністрів оборони. Під час саміту у Варшаві відбудеться засідання Комісії Україна-НАТО. Українську делегацію на саміті очолить Президент України Петро Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-