На півночі Індії в результаті злив і обвалення будинків загинули 34 людини

На півночі Індії в результаті злив і обвалення будинків загинули 34 людини

Фото
Укрінформ
Щонайменше 34 людини загинули, ще 39 вважаються зниклими без вісті після сходження селів в результаті злив у штаті Уттаракханд на півночі Індії.

Про це повідомила в суботу поліція штату.

"За даними правоохоронних органів, за останні 48 годин в шести селах в районах Чамолі і Піторагарх зійшли потужні селі після того, як за добу тут випало понад 100 мм опадів. Під масою бруду і каменів опинилися похованими понад 60 будинків, під руїнами яких виявилися, щонайменше, близько ста осіб. У завалах загинуло понад 200 голів великої рогатої худоби", - йдеться у повідомленні.

На проведення рятувальних операцій спрямовані кілька команд національних сил реагування, а також армійські підрозділи, проте проведення робіт утруднене зливами - за даними метеорологів, вони йтимуть ще три дні. Поки з селевих мас вдалося витягти тіла 34 осіб, ще щонайменше 39 вважаються зниклими без вісті.

У червні 2013 року в результаті сильних повеней і зсувів в Уттаракханді загинули понад шість тисяч осіб, було зруйновано десятки тисяч будинків, пропало до 70% врожаю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-