Австралійську бабцю засудили до страти за героїн у милі

Австралійську бабцю засудили до страти за героїн у милі

Фото
Укрінформ
Громадянку Австралії Нгуєн Тхі Хуонг визнали винною у зберіганні героїну під час посадки на рейс до Австралії.

Про це повідомляє видання The Guardian.

Суд міста Хошимін (В’єтнам), визнав винною австралійку в’єтнамського походження Нгуєн Тхі Хуонг у зберіганні та намаганні перевезти 2,8 кг героїну. Жінку було затримано ще у грудні 2014 року під час посадки у літак, що прямував до Австралії, коли поліція виявила у її багажі 36 шматків мила, у яких було сховано 2,8 кг героїну.

На своє виправдання Хуонг заявляла, що вона отримала мило як подарунок від жінки, яку вона знала як Елен, під час поїздки до міста Вунгтау. Хуонг запевняла, що не знала про справжній вміст «подарунка». Проте, за повідомленнями місцевих ЗМІ, Хуонг не вдалося довести, що інша жінка була реальною. Суд постановив, що злочин був «надзвичайно небезпечним для суспільства», і визнав її винною. Тепер австралійці загрожує найвища міра покарання – смертна кара. У Хуонг, однак, є 15 днів на оскарження вироку.

Смертна кара у комуністичному В’єтнамі застосовується у випадках незаконного обігу 100 і більше грамів героїну. Наприкінці 2013 року замість розстрілів В’єтнам запровадив застосування смертельних ін’єкцій.

Фото: tuoitrenews.vn, Nguyen Tien/Thanh Nien

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-