На аеропорт у Стамбулі напали смертники із РФ, Узбекистану та Киргизстану

На аеропорт у Стамбулі напали смертники із РФ, Узбекистану та Киргизстану

Укрінформ
Теракт в аеропорту Стамбула, в результаті якого загинули 42 людини, скоїли троє смертників з громадянством Росії, Узбекистану та Киргизстану.

Про це повідомляє Reuters.

"Проурядова газета Yeni Safak повідомляє, що терористи були з Киргизстану, Узбекистану і Дагестану, що на півдні Росії", - зазначає агентство.

Турецька влада вважає, що до нападів на аеропорт Ататюрка причетні іноземці.

"Цілком ймовірно, що принаймні один з них є іноземцем, але розслідування все ще триває", - сказав причетний до розслідування чиновник на умовах анонімності.

Поліція Туреччини затримала 13 осіб, яких підозрюють у причетності до організації терактів. Троє з них іноземці, зазначає агентство.

Раніше повідомлялося, що одним із нападників міг бути уродженець Чечні на ім‘я Осман Вадінов. За даними видання Hurryiet, передбачуваний терорист прибув до Туреччини з сирійського міста Ракка, захопленого терористами «Ісламської держави».

Нагадаємо, в результаті теракту в аеропорту ім.Ататюрка в Стамбулі загинули 42 людини, більше 200 людей отримали поранення. Серед загиблих виявилися громадяни Саудівської Аравії, Іраку, Йорданії, Тунісу, Ірану, Узбекистану та України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-