Ще один регіон Італії визнав Крим російським

Ще один регіон Італії визнав Крим російським

Укрінформ
Регіональна рада північноіталійського регіону Лігурія проголосувала за резолюцію з закликом до уряду і парламенту про перегляд політики ЄС щодо РФ і Криму.

Про це повідомляє видання Genova24.

Регіональний секретар "Ліги Півночі", що була автором ініціативи, Едоардо Ріксі заявив, що за резолюцію проголосували всі присутні на засіданні депутати, в тому числі і представники правоцентристської більшості.

"Одноголосне схвалення нашої резолюції регіональною радою Лігурії дає додаткової сили нашому регіону у боротьбі з абсурдністю санаційного режиму проти РФ, від якого страждають наші підприємства малого та середнього бізнесу", - сказав Ріксі.

Прийнята резолюція уповноважує раду Лігурії активнше працювати з урядом, парламентом та європейськими інституціями з метою перегляду відносин між ЄС і Росією, просувати створення комітету, який вимагатиме скасувати санкції та заохочувати італійський уряд засудити політику ЄС щодо невизнання анексії Криму.

Як повідомлялося, 18 травня регіональна рада Венето – північно-східного регіону Італії з центром у Венеції – підтримала резолюцію щодо визнання Криму частиною РФ та з закликом до італійського уряду скасувати санкції проти Росії. Через кілька днів її розкритикувало МЗС країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-